InConnect | Om InConnect
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Om InConnect

Vi er inne i et paradigmeskifte i forståelsen av hvordan vi mennesker fungerer psykologisk. Det finnes grunnleggende prinsipper som forklarer dette.

Innsikter vedrørende disse prinsippene er den mest verdifulle kompetansen en person innehar. Mennesker som yter over gjennomsnittet, for eksempel suksessfulle entreprenører, kunstnere, vitenskapsmenn, filosofer, innovatører og idrettsutøvere i verdensklasse har en fellesnevner. Denne fellesnevneren er at de i større grad benytter seg av vår medfødte tilgang på kreativitet, nye tanker og ubegrensede potensiale.

InConnect prosessen synliggjør dette.  For bedrifter og privatpersoner betyr det revolusjonerende resultater både bedriftsøkonomisk og personlig.

Myten

«Stagnasjon og mental frustrasjon er noe som påføres meg fra mine omgivelser. For å bli kvitt dette må jeg enten endre omgivelsene, eller jobbe hardt med tankene mine.»

Det gamle paradigme

«Det negative forsvinner gjennom bruk av innlærte metoder og teknikker. Hvorvidt jeg får det til avhenger av hvor flink jeg er til å praktisere de.»

Det nye paradigme

«Med forståelse og nye innsikter om hvordan vi mennesker fungerer mentalt, får jeg klarhet og innser at det ikke handler om omgivelsene og at jeg har alt jeg trenger for å mestre.»

VI KAN IKKE LØSE PROBLEMER MED DE SAMME TANKENE SOM SKAPT DEM.
-Albert Einstein