InConnect | Om InConnect
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Om InConnect

Vi er inne i et paradigmeskifte i forståelsen av hvordan vi mennesker fungerer psykologisk. Det finnes grunnleggende prinsipper som forklarer dette.

Innsikter vedrørende disse prinsippene er den mest verdifulle kompetansen en person innehar. Med denne forståelsen har mennesker et nytt fundament å jobbe utifra, hvor de mest kompliserte og utfordrende situasjonene håndteres enkelt og effektivt. Resultatet blir større tilgang på kreativitet, bedre samarbeid og økt produktivitet.

InConnect prosessen synliggjør disse prinsippene. For bedrifter og privatpersoner betyr det revolusjonerende resultater både bedriftsøkonomisk og personlig.

Myten

«Stagnasjon og mental frustrasjon er noe som påføres meg fra mine omgivelser. For å bli kvitt dette må jeg enten endre omgivelsene, eller jobbe hardere.»

Det gamle paradigme

«Mestring skapes gjennom bruk av innlærte metoder og teknikker. Hvorvidt jeg får det til avhenger av hvor flink jeg er til å gjennomføre det jeg har lært.»

Det nye paradigme

«Med forståelse om de mentale prinsipper innser jeg at jeg har tilgang på et ubegrenset potensiale og kan mestre tidspress, krav og forventninger på en mer hensiktsmessig måte.»

VI KAN IKKE LØSE PROBLEMER MED DE SAMME TANKENE SOM SKAPT DEM.
-Albert Einstein